ST MARK CAMPUS DESIGN

Thank you to all who joined us for the master planning input session with BVH Architects on December 6 and the follow-up session on January 17.  The group had great input as we focused on the immediate, deferrable, and long-term needs of St. Mark.  Some of the common facility needs for improvement that came up were:

  • East entry to the church
  • Sanctuary (possible re-orientation, AV systems, and lighting)
  • Preschool
  • HVAC
  • Bathrooms
  • Storage space
  • Billboard and west side of building

We then looked at practical applications of the campus update needs.  Common ideas included rotating the sanctuary so it has a more direct entry point, making better use of the outdoor space behind the coffee bar, making better use of the foyer area, aligning classrooms so all the preschool classes are on the same level, possible future building expansion above the current youth and preschool rooms, and future parking expansions.  Please keep the redesign process in your prayers as we continue to work with BVH.

If you have any questions or feedback, please add a comment submit the below form.